FRA JORD TIL BORD

Fra jord til bord

Fra jord til bord

Hvordan er min salat produceret? Og under hvilke forhold er de produceret? Du får svar på dine spørgsmål her.

Du får et indtryk af, hvordan vi producerer din salat m.m. hos Yding Grønt – fra jord til bord: dyrkning, jordbehandling, pasning og høst.

Vi leverer egne produkter til et supermarked nær dig i hele den danske sæson, typisk medio april til medio oktober. I vinterperioden importerer vi produkterne fra samarbejdspartnere i det sydlige Europa. Alle samarbejdspartnere er nøje udvalgt og lever op til vores kvalitetskrav.

Udvikling

Udvikling

Der står Yding Grønt på hver anden pakke salat i butikkerne, og det skyldes ikke mindst vores store udvalg i specialsalater

Vi arbejder løbende på at udvikle nye og spændende salatprodukter. I den proces inddrager vi professionelle gastronomer og forbrugergrupper.

Vi er især fokuseret på: smagssammensætninger, høj kvalitetsoplevelse, emballage og nye salatopskrifter.

Import

Import

Vi importerer udenlandske salater om vinteren, som vi har pakket efter kundernes ønsker.

Vi kan derfor levere friske salater til vore kunder 52 uger om året. Det har også den fordel, at vi kan beskæftige ca. 40 medarbejdere om vinteren.

Kvalitet i produkter sikres via vores tætte kontakt til udenlandske leverandører samt gennem vores kvalitetssikringssytem.

Når vi modtager de udenlandske salater, bliver de enkelte råvarer tjekket og kontrolleret jvf. vores kvalitetsikringssytem.

TOP