OPSKRIFTER

Laksesouffle i spinat med tigerrejer og urter

4 personer:100 g babyspinat · 200 g fersk laks · ¼ dl past. æggehvide · 2½ dl piskefløde · 8 stk. tigerrejer · rapsolie · citronsaft · dild · 100 g porrer, gulerødder i fine strimler · 2 spsk. citronolie · salt · st. hvid peber · 40 g rød mangold til pynt · 1 citron

Sprøde babysalater og spinatpandekage med ost og røget laks

4 personer:100 g babysalatmix · 25 g babyspinat · 1 æg · 25 g mel · ¼ dl rapsolie · 1 dl mælk · 1 spsk. citronsaft · salt · 60 g Philadelphia light · krydderurter · 250 g røget laks i skiver · 12 kugler cantaloupemelon · 1 lag filodej  Tilberedning: Anretning: Babysalatmix skylles og arrangeres

Salat i varianter med rødløg, ovnbagt kartoffel og champignoncreme

4 personer:100 g babysalatmix · 2 bagekartofler · 500 g champignon · 2 spsk rapsolie · 3 fed hvidløg · 1½ spsk drænet yoghurt · salt · peber · citronsaft  ·1 rødløg · 1 spsk rapsolie Tilberedning: Anretning: Salaten arrangeres på tallerknen og toppes med finthakkede rødløg. Kartoflerne placeres på tallerknen, og med en spiseske formes et


Babysalatmix med bulgurkarbonade og champignon, anrettet med rødbedecreme

4 personer:100 g babysalatmix · 150 g bulgur · 5 dl vand · salt · peber · 250 g champignon · 30 g kruspersille · 1 dl rasp · ½ dl fløde · 2 æg Rødbedecreme:¾ dl drænet yoghurt · ½ dl cremefraiche · 100 g syltede rødbeder i tern · salt · evt. revet

Salat med melon, bladselleri og grillet peberfrugt

4 personer: 100 g salatvariant af mizuna, tat soi, rød mangold · 1 cantaloupemelon · 2 stilke bladselleri · 1 stk. grillet rød peberfrugt Tilberedning: Salaten anbefales til: Lufttørret skinke, kogt skinke, marineret kyllingebryst m.m. Som dressing anbefales: Sennepsdressing. Salatvarianterne kan erstattes af babysalatmix  

Salat med tranebær, græskarkerner og brødcroutons

4 personer: 100 g salatvariant af mizuna, tat soi, rød mangold · 100 g soltørrede tranebær · 50 g ristede græskarkerner · 50 g brødcroutons Tilberedning: Salaten anbefales til: Stegt oksekød, svinekød, fjerkræ og fisk Som dressing anbefales: Marinade af hindbæreddike, rapsolie, honning, salt og peber. Salatvarianterne kan erstattes af babysalatmix      

TOP