OPSKRIFTER

Carpaccio med rucola, enokisvampe og italiensk pecorino ost

4 personer: 30 g rucola · 160 g okseinderlår/carpaccio · 70-100 g enokisvampe · 30 g italiensk pecorino ost Marinade: 1½ dl olivenolie · 1 spsk citronsaft · 1 fed hvidløg · salt og peber · 2 spsk finthakket kruspersille Tilberedning: Marinade: Citronsaft piskes med olivenolie, tilsættes presset hvidløg og kruspersille. Smages til med salt

Salat i variant med sprøde enokisvampe

4 personer: 100 g salatvariant af mizuna, tat soi, bulls blood · 100 g enokisvampe · 120 g grønne bønner · 12 små perleløg  Tilberedning: Anretning:  Salaten arrangeres i en dyb tallerken og serveres med italiensk dressing. Perleløg kan erstattes med fx. skalotteløg eller rødløg. Serveringsforslag: Serveres evt. med et godt stykke brød. Salatvarianterne kan erstattes

Mizuna med stegte kejserhatte og selleritoast

4 personer:40 g mizuna · 8 stk kejserhatte · 4 skiver selleri i 2 cm tykkelse · 1 spsk rapsolie ½ tsk trøffelolie · 4 spsk ristede pinjekerner · salt · groftkværnet peber Tilberedning: Anretning:  Kejserhatte arrangeres på tallerknen og selleritoasten placeres i midten. Mizuna toppes på toasten og pinjekerner drysses på. Serveringsforslag: Serveres evt. med et


Feldsalat og røde babyleaves med fyldt kyllingebryst og persilleolie

4 personer: 50 g feldsalat · 20 g bulls blood  · 4 stk. kyllingebryst · 200 g champignon · 30 g bredbladet persille · 4 skiver lufttørret skinke · rapsolie Persilleolie:  1½ dl rapsolie · ½ dl finthakket kruspersille · salt og peber · 4 skiver brød uden skorpe · 3 appelsiner Tilberedning: Anretning:  Skyllet

Salat med syltede artiskokker, rødløg og grønne oliven

4 personer: 100 g salatvariant af feldsalat, rød mizuna, mørk bladkål · 180 g syltede artiskokker · 50 g rødløg · 100 g grønne oliven Tilberedning: Salaten anbefales til:  Stegt lammekød, oksekød og kyllingebryst. Salatvarianterne kan erstattes af babysalatmix  

Salat med ananas, kokosflager og saltede mandler

4 personer: 100 g salatvariant af feldsalat, rød mizuna, spæde grøntkålsblade ½ stk. frisk ananas · 20 g kokosflager · 100 g mandler · 2½ dl. vand · 50 g salt Tilberedning: Salaten anbefales til: Fjerkræ, svinekød og kalvekød. Som dressing anbefales: Cremefraiche tilsat citron, honning, salt og peber. Salatvarianterne kan erstattes af babysalatmix    

TOP