Feldsalat, rucolapesto og landbrød med lufttørret skinke

4 personer: 50 g feldsalat · 4 skiver bondebrød · 8 skiver lufttørret skinke · 100 g blød gedeost · 8 store oliven · 2 friske figner

Rucolapesto: 100 g rucola · 1 spsk. mandler · 1 fed hvidløg · 1½ dl rapsolie · salt og peber

Tilberedning:

  • Rucolapesto: Rucolaen blendes med mandler. Tilsættes rapsolie og smages til med hvidløg, salt og peber.

Anretning: Feldsalaten lægges på ristet bondebrød. Lufttørret skinke og skiveskåret gedeost arrangeres på salaten. Rucolapesto kommes på og smørrebrødet pyntes med oliven og både af frisk figen. Gedeosten kan evt. erstattes af andre typer af friske eller hårde oste som fx. parmesan.

Feldsalat kan erstattes af fx mizuna – eller ærteskud

 

TOP