Røde tat soi blade i sauce med grønne asparges

4 personer:100 g rød tat soi · 50 g grønne asparges · 2 hårdkogte æg · 20 g kapers · 4 stk. kapers med stilk · 4 dl piskefløde · 2½-3 spsk.  mild grovkornet sennep · 1 spsk. citronsaft · salt og peber

Tilberedning:

  • Fløden hældes på pande og tilsættes sennep. Koges op, smages til med salt, peber og citronsaft. 
  • Piskes let og koges ind til en cremet konsistens. 
  • Røde tat soi blade skylles, asparges deles og koges sprøde i vand med salt. 

Anretning: Saucen hældes i dybe tallerkner og røde tat soi blade toppes op. Asparges og kapers arrangeres i salaten. Hårdkogte æg deles i tynde både og lægges på med kapersfrugt.

Serveringsforslag: Serveres evt. med groft brød. Man kan evt. lægge et stykke dampet torsk på salaten.

Rød tat soi kan erstattes med babyspinat

 

TOP