OM YDING GRØNT

Den ægte vare tåler dagens lys og med respekt for naturen, sætter vi normer for kvaliteten!

Ved foden af

Yding Skovhøj omkring landsbyen Yding i Østjylland dyrkes mange typer og farver af salater på friland, samt krydderurter i drivhus. Skråningerne giver mulighed for et godt lysindfald, og den næringsrige jord gør, at forholdene for at dyrke salat og urter er lidt bedre end mange andre steder i landet.

Yding Grønts mål

er at levere gode, sunde og friske salatprodukter af høj kvalitet til detail- og cateringkunder. I dag står der Yding Grønt på hver anden pakke salat i butikkerne – og det skyldes ikke mindst vores store udvalg og sortiment i salater og urter. Vi arbejder desuden løbende på at udvikle nye og spændende grøntprodukter. Det gør vi i samarbejde med professionelle gastronomer og forbrugergrupper. Vi er især fokuseret på smagssammensætninger, høje kvalitetsoplevelser, nye anvendelsesmuligheder, gavnlige indholdsstoffer, emballage samt nye opskrifter.

Babyleaves

er en betegnelse for små og helt unge blade af forskellige typer planter. Bladene har ved høst typisk en længde på 7-12 cm, hvilket gør dem særdeles velegnede i salatskålen, i en sandwich, som bund til en forret eller som pynt på et fad eller en tallerken.

TOP