OM YDING GRØNT

Ved foden af Yding Skovhøj og dansk friland. Salatgrønt når det er bedst.

Ved foden af ... 

Yding Skovhøj omkring landsbyen Yding i Østjylland dyrkes mange typer og farver af babysalater (leaves) og krydderurter på friland. Skråningerne bidrager til et godt lysindfald, og den næringsrige jord gør at forholdene for at dyrke salat og urter er bedre end mange andre steder i landet. Vi ynder at tilføje, at Golfstrømmen har en afstikker forbi os, men det er nok bare en smuk skrøne.

Udover frilandsdrift produceres også sund og lækker convenience (ready-to-eat) produkter, både til forbrugermarkedet (detail og måltidskasser) og til det professionelle marked (foodservice og catering).

Yding Grønt har i dag status som en international anerkendt fødevarevirksomhed, men stadig med stolt afsæt i den ædle råvare og den danske muld.  

Sådan gør vi en forskel 

Mission:

At give nem adgang til sundhed hele året med fokus på spiseklare salat- og grøntløsninger båret af høj dokumenteret kvalitet og fødevaresikkerhed

Vision:

At eje en plads i enhver måltidsløsning 24-7 som hyldest til det sunde liv

 

Op af conveniencetrappen 

Babysalater er i sin natur convenient – og lette at arbejde med både som kunde og som forbruger. Der eksisterer imidlertid forskellige niveauer af convenience.

Yding Grønt har her en klar ambition om at løfte  niveauet af convenience og gøre det endnu nemmere at nyde grønne måltidsløsninger. Vi rykker op af den såkaldte "conveniencetrappe" - fra de autentiske og uvaskede råvarer op til vaskede og snittede løsninger – ready-to-eat, ready-to-go, ready-to ... 

Et særkende, at Yding Grønt på den rejse formår at fastholde en position på de forskellige ”trin på stigen”. Vi begejstres lige meget af at sælge nyhøstet salat i bulk til industri som at levere skarpsnittet grøntsagsspaghetti spiseklart på tallerkenen.   

 

TOP