FRA JORD TIL BORD

Fra jord til bord

På Yding Grønt går vi hele vejen, fra jord til bord

Jordbehandling, dyrkning, pasning, høst, behandling og pakning / produktion / convenience (redy2use)

Vi leverer primært egne produkter til kunder og kunders kunder (inkl. supermarkeder) nær dig, i hele den danske sæson. Typisk medio april til medio oktober. I vinterperioden importerer vi produkterne fra leverandører i Sydeuropa typisk. Alle samarbejdspartnere er nøje udvalgt og lever op til vores kvalitets og samarbejds krav.

Udvikling

At bryde nye grænser er altafgørende og en del af Yding Grønts DNA. Et stærkt hold af produktudviklere stiller konstant skarpt på morgendagens behov i tæt samarbejde med kunder og forbrugere. Fremtidens grønne måltidsløsninger. Overliggeren er, at det skal være nemt at leve sundt, en urokkelig dagsorden, men en succesformel der løbende flytter sig. Det bidrager vi entusiastisk til.

Import

Vi importerer udenlandske salater/produkter primært om vinteren, som vi pakker efter kundernes ønsker.

Vi kan derfor levere friske salater og convenience produkter til vore kunder 52 uger om året.

Det har den fordel, at vi kan beskæftige ca. 40-60 medarbejdere om vinteren.

Kvaliteten i produkterne sikres via vores kvalitetssikring/egenkontrol.

Indkøbsafdeling har desuden altid tæt kontakt til leverandørene.

TOP