OPSKRIFTER

Salat i varianter med rødløg, ovnbagt kartoffel og champignoncreme

4 personer:100 g babysalatmix · 2 bagekartofler · 500 g champignon · 2 spsk rapsolie · 3 fed hvidløg · 1½ spsk drænet yoghurt · salt · peber · citrons…

Salat med melon, bladselleri og grillet peberfrugt

4 personer: 100 g salatvariant af mizuna, tat soi, rød mangold · 1 cantaloupemelon · 2 stilke bladselleri · 1 stk. grillet rød peberfrugt

Tilberednin…

Carpaccio med rucola, enokisvampe og italiensk pecorino ost

4 personer: 30 g rucola · 160 g okseinderlår/carpaccio · 70-100 g enokisvampe · 30 g italiensk pecorino ost

Marinade: 1½ dl olivenolie · 1 spsk citro…


Feldsalat og røde babyleaves med fyldt kyllingebryst og persilleolie

4 personer: 50 g feldsalat · 20 g bulls blood  · 4 stk. kyllingebryst · 200 g champignon · 30 g bredbladet persille · 4 skiver lufttørret skinke · rap…

Salat med syltede artiskokker, rødløg og grønne oliven

4 personer: 100 g salatvariant af feldsalat, rød mizuna, mørk bladkål · 180 g syltede artiskokker · 50 g rødløg · 100 g grønne oliven

Tilberedning:

Salat med ananas kokosflager og saltede mandler

4 personer: 100 g salatvariant af feldsalat, rød mizuna, spæde grøntkålsblade ½ stk. frisk ananas · 20 g kokosflager · 100 g mandler · 2½ dl. vand · 5…


SIDE 1 AF 1
TOP