Mizuna med stegte kejserhatte og selleritoast

4 personer:40 g mizuna · 8 stk kejserhatte · 4 skiver selleri i 2 cm tykkelse · 1 spsk rapsolie ½ tsk trøffelolie · 4 spsk ristede pinjekerner · salt · groftkværnet peber

Tilberedning:

 

  • Selleri i runde eller kvadrater ristes på pande i rapsolie, krydres med salt og bages møre i ovn ved 160°C i ca. 5-10 min.
  • Kejserhatte skæres i skiver på langs og steges let møre på panden, krydres med salt og kværnet peber.
  • Mizuna skylles og trøffelolien stænkes over (ikke for meget)

Anretning:  Kejserhatte arrangeres på tallerknen og selleritoasten placeres i midten. Mizuna toppes på toasten og pinjekerner drysses på.

Serveringsforslag: Serveres evt. med et godt stykke brød.

Mizuna kan evt. erstattes af rucola

TOP