Salat i varianter med rødløg, ovnbagt kartoffel og champignoncreme
4 personer:100 g babysalatmix · 2 bagekartofler · 500 g champignon · 2 spsk rapsolie · 3 fed hvidløg · 1½ spsk drænet yoghurt · salt · peber · citronsaft ·1 rødløg · 1 spsk rapsolie
Tilberedning:
- Bagekartofler deles på langs, pensles med olie og krydres med salt og peber.Bages i ovn ved 180°C i ca. 30-45 min.
- Champignon hakkes lidt og steges på en pande i olie.
- De stegte champignon blendes, krydres med hvidløg, salt, peber og afkøles.
- De afkølede champignon røres med drænet yoghurt og smages til med citronsaft.
- Babysalatmix skylles og rødløget hakket meget fint.
Anretning: Salaten arrangeres på tallerknen og toppes med finthakkede rødløg. Kartoflerne placeres på tallerknen, og med en spiseske formes et æg af champignon. Tallerknen kan pyntes med hele champignoner.
Som dressing anbefales: Rapsolie dryppes på salaten før servering.