Tat soi og marinerede sild med æblecreme
4 personer: 100 g tat soi, babysalatmix eller mizuna · 4 marinerede sild · 4 skiver groft rugbrød · 1 rødt æble i både · 1 rødløg · dild
Æblecreme: 1½ dl cremefraiche 18 % · 1 rødt æble · 2 tsk. revet peberrod · 1-1½ tsk. honning · salt · peber
Tilberedning:
- Æblecreme: Cremefraiche smages til med honning, salt og peber.
- Tilsættes revet peberrod, og fintsnittet æble vendes i.
Anretning: Tat soi skylles og arrangeres på tallerknen, sildefileten rulles løst og placeres med rødløg i ringe og æblebåde. Æblecremen lægges på og æblefileterne fordeles på salaten.
Serveringsforslag: Pyntes med dild og serveres med groft rugbrød.
Tat soi kan erstattes af babysalatmix eller mizuna