PRODUKTER

Sorter efter: Retning:
  • Feldsalat

    Feldsalat / ØKO og konventionel

    Feldsalat har en mild, lidt krydret og nøddeagtig smag. Den er god i salater, til forretter og til diverse anretninger.

  • Babyspinat

    Babyspinat / ØKO og konventionel

    Babyspinat har en mild smag og er god i varme retter, så som stuvninger og tærter. Den er ligeledes velegnet i blandede salater og til kolde anretninger.

  • Mørk bladkål

    Mørk bladkål

    Den anvendes rå, blandet med andre salater, men er også yderst anvendelig i wokretter, stuvninger og i tærter. En super lækker bladkål. Kan også bruges frisk i salater eller som grønkål.

  • Tatsoi Rød

    Tatsoi Rød

    Rød tat soi har en fyldig og aromatisk smag. På forsiden er bladet mørk violet, hvorimod det er dybt grønt på bagsiden. Bladene bør afprøves i salater, til pynt og i wokretter.

  • Mizuna Rød

    Mizuna Rød

    Rød mizuna har en fyldig og aromatisk smag.  Den er flot i salatblandinger, samt til forretter og anretninger på fade. Rød mizuna er suveræn som smagsgiver i en sandwich.

  • Mizuna

    Mizuna

    Mizuna har en mild smag, hvilket gør den velegnet i blandede salater. Prøv mizuna i wokretter, hvor den vendes i lige før servering.

  • Bulls blood

    Bulls blood

    Bulls blood har en sød og delikat smag. Giver virkelig kulør i salatskålen med den meget intense rød lilla farve. Helt perfekt til pynt.

  • Tatsoi Grøn

    Tatsoi Grøn

    Bladene skal tilberedes kort og kan derfor tilsættes til sidst i en varm ret. Stænglerne smager også skønt i en wok. Skær stænglerne på skrå og steg dem af i masser af citronsaft, sesamolie, hvidløg, salt og peber. Tatsoi er fin i wokretter, supper, tilbehør til pasta m.m. Vi kan varmt anbefale tatsoi’en i en wok sammen med soja eller fiskesovs, ingefær og chili.

  • Rucola

    Rucola salat / ØKO og konventionel

    Rucola kan indgå i et utal af kolde og varme retter i salater, supper, forretter og på pizzaen. Derudover kan den bruges som pynt og er helt fantastisk i pesto.

  • Crisp mix (1)

    *Rød crisp 50%, grøn crisp 50%

    Crispmix har sprøde og spændstige blade. Den kan på mange måder erstatte Lollo rossa/bionda. Crispmix er god i salatblandinger, sandwichs og som pynt til smørrebrødet.

  • Persille Bredbladet

    Persille bredbladet ØKO og konventionel

    Der findes to typer bladpersille: Kruspersille og bredbladet persille. Smag og anvendelse for de to typer er næsten identiske. I den bredbladet persille er smagen kraftigere på grund af et højere indhold af essentielle olier.

  • Bronzefennikel

    Bronzefennikel

    Bronzefennikel kan bruges i salater, suppe og fiskeretter, bør prøves i dressinger og kolde saucer , samt til pynt på forretter.

  • Fuglegræs

    Fuglegræs

    Fuglegræs er spiseligt og en meget lækker urt. Den bruges rå i salater og som pynt på og i retter. Den har et højt indhold af vitaminer og mineraler.

  • SAVOYKÅL MIX

    Savoykål - Grøn spidskål - Rød Spidskål

    En blanding af snittet savoykål, grøn spidskål og rød spidskål.
    Anvendes som fyld i burgere, sandwich og som topping på en pizza eller som sprød fyld i salatskålen. Mulighederne er mange

  • BUFFET SALAT

    Rød Mangold - Spinat - rød grøn Spidskål

    En blanding af spændende salater til både fisk og kødretter eller som vegetarret eller grundsalat

  • BABYSPINAT ØKO

    Babyspinat / ØKO og konventionel

    Babyspinat har en mild smag og er god i varme retter, så som stuvninger og tærter. Den er ligeledes velegnet i blandede salater og til kolde anretninger.

  • RUCOLA RTE

    Rucola salat / ØKO og konventionel

    Rucola kan indgå i et utal af kolde og varme retter i salater, supper, forretter og på pizzaen. Derudover kan den bruges som pynt og er helt fantastisk i pesto.

  • HVIDKÅL SNIT ØKO 2 MM

    Hvidkål snit 2 mm ØKO og konventionel

    Hvidkål strimlet til salat. Kan kommes i suppe og bruges i gryderetter. Kålen kan også dampes, koges, sauteres, lynsteges eller bruges i wokretter. Hvidkål har et højt indhold af C og K vitaminer samt fibre. Hvidkål smager også godt sammen med gulerødder, cremefraiche, løg, kikærter, laurbær, kartofler, bacon og svinekød.

  • KÅLRABI RIS

    Kålrabi 2x2mm

    Kålrabi er velegnet til madlavning og kan dampes, steges, bruges i supper, bagværk og smooties. De kan erstatte stivelsesholdig tilbehør, som pasta, ris og kartofler

  • HVIDKÅL SNIT ØKO 6 MM

    Hvidkåls snit ØKO og konventionelt

    Hvidkål trimlet til salat. Kan kommes i suppe og bruges i gryderetter. Kålen kan også dampes, koges, sauteres, lynsteges eller bruges i wokretter. Hvidkål har et højt indhold af C og K vitaminer samt fibre. Hvidkål smager også godt sammen med gulerødder, cremefraiche, løg, kikærter, laurbær, kartofler, bacon og svinekød.

  • PERSILLE KRUS

    Krus Persille / ØKO og konventionel

    Skylles før brug. De grove stilke kan bruges som suppeurt. Bladene og de fine stilke bruges i madlavningen. Kan anvendes rå i salater eller som pynt. Prøv f.eks. til persillesauce, gremolata, tabbouleh eller persillepesto.

  • GRØNKÅLS RIS

    Grønkåls stok 2x2mm

    Prøv risene i en smoothie eller blancher dem og anvend i tærte, gryderetter eller stegt på panden. Kan anvendes i bagværk og lign. Fyldt med vitaminer, mineraler og andet godt. Erstatter stivelsesholdige retter som pasta og ris og kartofler.

  • GRØNKÅL SNIT

    Grønkål 2mm

    Grønkål har en mild smag af kål. Den bør prøves i wokretter og tærter, samt i salatskålen pyntet med tørret frugt og nødder, samt en olie/eddike dressing til.

  • KÅL MIX

    Grønkål - Grøn spidskål - Rød Spidskål

    Kål kan som strimlet bruges I salater, kommes i supper og bruges i gryderetter. Kålen kan også dampes, koges, sauteres eller lynsteges, og den kan bruges i wokretter. Kål har et højt indhold af vitaminer og mineraler samt mange fibre.

  • BRASSICA MIX

    Grøn spidskål - Rød spidskål - Rød Grøn crisp

    En blanding af snittet grøn og rød spidskål og rød og grøn Crisp salat.
    Anvendes i sandwiches, burgere, wraps og som basis i salatskålen. Blandingen kan bruges som en grundsalat hvor du selv tilsætter ekstra godt fra salathylden

  • GLASKÅLS RIS

    Glaskål 2x2 mm

    Prøv risene i en frisk salat med små fennikeltern, drys med blåbær og dryp med en olie/eddikedressing med honning. Glaskål kan stuves, blanceres eller steges. Du kan også sylte glaskål og servere den lun til fiskeretter. Erstatter stivelsesholdige retter som pasta og ris og kartofler.

  • CAFE SALAT

    Frisee, Radcchio, Crisp

    Vores spændende cafesalat som grundsalat eller som tilbehør til grillretter og fyld i burgeren. Mulighederne er mange

  • CAFESALAT RØD

    Frisee, Rød spidskål, rød crisp

    Vores spændende cafesalat som grundsalat eller som tilbehør til grillretter og fyld i burgeren. Mulighederne er mange

  • MIDDELHAVS SALAT

    Frise` - Radicchio - Feldsalat

    En spændende blanding med til grillmad, buffet og til sandwiches. Blanding som kan bruges bredt og med mange muligheder

  • TOSCANA MIX

    Frise` - Radcchio - Rucola

    Rustik salat mix med mange muligheder. Serveres til stegeretter, grillmad og i burgeren. En lækker og smagsfyldt salat blanding

  • FELD SALAT

    Feldsalat ØKO og konventionel

    Feldsalat har en mild, lidt krydret og nøddeagtig smag. Den er god i salater, til forretter og til diverse anretninger.

  • BLOMKÅLS RIS

    Blomkåls stok 2x2 mm

    Blomkålsris kan bruges rå, man kan også vælge at blancere dem let, eller de kan steges på panden med lidt olie og krydderier. De kan erstatte stivelsesholdig tilbehør, som pasta, ris og kartofler.

  • BLOMKÅLS BRUD

    Blomkål brud

    Blomkåls brud kan anvendes rå, let kogt, i gratin, wokretter og suppe mm.

    Marineres feks. i olivenolie, krydderurter, salt og peber. Kan også dypppes i orly-dej og frituresteges. Server til feks. fisk eller dagens ret.

    Velbekomme

  • BLOMKÅLS BUKET

    Blomkål buket

    Blomkåls buket kan anvendes rå, let kogt, i gratin, wokretter og suppe mm.

    Marineres feks. i olivenolie, krydderurter, salt og peber. Kan også dypppes i orly-dej og frituresteges. Server til feks. fisk eller dagens ret.

    Velbekomme

  • BABY MIX (NAPOLITANA)

    Baby Mix ØKO og konventionel

    Herlig blanding af forskellige salatsorter. Baby mix (salatmix) er en blandet salat ofte med 5-7 varianter af babyleaves. Salatmix kan bruges i salatbaren, i sandwich/burger, til forretter og til pynt – blot for at nævne nogle mulighederne.

  • BABY SPINAT

    Babyspinat / ØKO og konventionel

    Babyspinat har en mild smag og er god i varme retter, så som stuvninger og tærter. Den er ligeledes velegnet i blandede salater og til kolde anretninger.

  • CRISP MIX

    *Rød crisp 50%, grøn crisp 50%

    Crispmix har sprøde og spændstige blade. Den kan på mange måder erstatte Lollo rossa/bionda. Crispmix er god i salatblandinger, sandwichs og som pynt til smørrebrødet.

  • RABARBER VINTER

    Vinter rabarber

    En sød trifli med rabarber, rabarbertærte, en flaske med lyserød rabarbersaft, kompot til den stegte landkylling. Hjemmelavet marmelade til franskbrødet. Anvendes også i salater

  • CRISP RØD

    Rød crisp

    Crispmix har sprøde og spændstige blade. Den kan på mange måder erstatte Lollo rossa/bionda. Crispmix er god i salatblandinger, sandwichs og som pynt til smørrebrødet.

  • RADICCHIO

    Radicchio hele

    Del radicchio i hele blade eller flæk den. Fjern stokken i midten, den er bitter. Snittes til salater. Mange muligheder. Du kan spise radicchio rå, stegt eller dampet/kogt. Hvis du lægger bladene i kold vand, bliver de ekstra sprøde. Serveres feks med parmesan, appelsin eller nødder eller Radicchio med appelsinfileter, olivenolie og sprødristede pistacienødder er en smuk vintersalat.

  • PORTULAK

    Portulak vinter 

    Vinterportulakken har mange muligheder i køkkenet, uanset om man bruger den som grønsag eller som krydderurt.

    Urten er C-vitaminholdig, og man kan bruge vinterportulakken som et fint grønt drys, eller til en frisk vintersalat.

    Den kan give en spændende friskhed over en ret.

  • RØD MANGOLD

    Mangold - Bladbede - Red Chard

    Rød mangold har en meget mild smag af rødbeder, med en let nøddeagtig eftersmag. Rød mangold er ideel i salatblandinger, samt til pynt og anretninger. Mangoldblade spises normalt rå, men man kan også fx stuve dem.

  • PERSILLE

    Krus Persille / ØKO og konventionel

    Skylles før brug. De grove stilke kan bruges som suppeurt. Bladene og de fine stilke bruges i madlavningen. Kan anvendes rå i salater eller som pynt. Prøv f.eks. til persillesauce, gremolata, tabbouleh eller persillepesto.

  • HJERTE SALAT

    Hjertesalat

    Hjertesalat kan bruges som alle andre salater, men er specielt velegnet sammen med avokado, mozzarella og kartofler, da den ikke falder sammen. Bland hjertesalt med bulgur, mynte, peberfrugt og olie-eddike dressing. Lav nogle gode sandwich med hjertesalt og feks tunsalat.

  • GRØNKÅL RØD BABY

    Grønkål rød baby

    "Red Cale leaves" er en meget nærende plante som bruges i salater og i varme retter. Masser af antioxidant, vitaminer og meneraler. Smagen er frisk og tangerer sødme.

  • Grønkål Baby

    Grønkål

    "Cale leaves" er en meget nærende plante som bruges i salater og i varme retter. Masser af antioxidant, vitaminer og meneraler. Smagen er frisk og tangerer sødme.

  • BLOMSTER MONO FARVE

    Blomster flere farver

    Spiselige blomster findes i mange farver - Pynt, dekorationer og fyld i salater

  • BLOMSTER MIX

    Blomster

    Pynt, dekorationer og fyld i salater

  • BABY MIX (NAPOLITANA)

    Baby leaves mix / ØKO og konventionel

    Herlig blanding af forskellige salatsorter. Baby mix (salatmix) er en blandet salat ofte med 5-7 varianter af babyleaves. Salatmix kan bruges i salatbaren, i sandwich/burger, til forretter og til pynt – blot for at nævne nogle mulighederne.

  • RØD BATAVIA

    Baby leaves af salat

    Baby leaves er en betegnelse på små, delikate bladsalater som høstes tidligt. De er alle smagsfyldte og aromatiske

  • GRØNTSAGSMIX

    Porre, broccoli, savoykål

    Grøntsagsmix på panden, wok, ovn eller som brassier bund til fisk, kylling mm

  • FRISEE MIX

    Frisee, radicchio, spidskål grøn

    Spændende og let salat til den grønne salat eller som tilbehør til en god bøf

  • SPAGHETTI LIGE AF RODFRUGT

    Gulerod, kålrabi

    Spaghetti af rodfrugter er velegnet som erstatning for alm. Spaghetti.Desuden til madlavning som feks, steges, friteres, bruges i supper, bagværk og smooties. De kan generelt erstatte stivelsesholdig tilbehør, som pasta, ris og kartofler

  • ZIGZAG SPAGHETTI AF RODFRUGT

    Gulerod, kålrabi, broccoli

    Spaghetti af rodfrugter er velegnet som erstatning for alm. Spaghetti.Desuden til madlavning som feks, steges, friteres, bruges i supper, bagværk og smooties. De kan generelt erstatte stivelsesholdig tilbehør, som pasta, ris og kartofler

  • BOLOGNESE GROV

    Gulerod, kålrabi, porre - grov tern

    Bruges i feks Bolognesesauce, andre simreretter/sammenkogte retter, supper og i ovnen. Mulighederne er mange

  • BRETAGNEMIX

    Rucola, rød mangold, spinat

    Flot grøn salat som den er, eller som grundsalat hvor mulighederne er mange. Kan blandes med mange forskellige mundrette grøntsager og salater

  • FAVORITMIX

    Radicchio, feldsalat, rucola, frisee

    Flot farvekombi til salatbaren eller til den varme ret. Mulighederne er mange

  • URTEMIX

    Spinat, rød grøn spidskål, crisp, fuglegræs

    Flot og farverig blanding til festen og den store buffet. Når der skal fejres :)

  • PORRE GULERODSMIX

    Gulerod, porre

    Blanding til suppe, gryde/simre-retter eller i ovenen med en fiskeloins/filet. Velbekomme

  • Ærteskud

    Ærteskud / ØKO og konventionel

    Ærteskud har en mild, lidt krydret ærteagtig smag . Den er god i salater, til forretter og til diverse anretninger/pynt samt i sandwich og wraps

  • Flower topping

    Flower topping

    Flower topping er en vidunderlig blanding af smukke blomster og smagfulde,
    delikate krydderurter. Den indeholder altid minimum 4 slags af
    følgende varianter:
    Duftvioler - Fuglegræs -Kornblomst
    Gulerods top - Bronzefennikel
    Sommer- og vinter portulak
    Tallerkensmækker

TOP